Rádi byste vlastnili strategický pozemek Prahy 10 v centru Vršovic o velikosti 1300 m2 včetně tanečního sálu, kinosálu a diskoklubu za cenu 100 metrového bytu, tedy sakum prásk za 11,7 mil. Kč? Pak jste ve správný čas na správném místě!
Vedení Prahy 10 přichází s jedinečnou nabídkou tento sen splnit, jen se ji nepochopitelně ostýchá kvalitně zpropagovat.

Ze znaleckeho posudku Apogeo, ze kterého čerpá i analyza o prodeji vršovické radnice, vzešlo lukrativní ocenění objektu KD Eden na báječných 11,7 mil. Kč!

  • Záměr prodeje KD EDEN si skutečně nezaslouží skrývat jen na desítkové úřední desce

Z toho důvodu jsme se rozhodli pomoci takový supervýhodný byznys zpropagovat důstojným způsobem. Stálo nás to sice nějaké úsilí, ale zároveň nás hřeje dobrý pocit, že jsme pro propagaci této historicky unikátní akvizice udělali mnohem, víc než všichni členové rady dohromady, včetně místostarosty Peka (TOP09), který je gesčním „realitním makléřem“. Pan Pek je známým kumulantem několika uvolněných pozic a je zřejmé, že tuto kumulaci nezvládá.  Proto jsme se rozhodli, že mu pomůžeme.

  • Ale teď vážně!
Je neuvěřitelné, že Praha 10 doslova drancuje majetek hlavního města, který má pouze svěřený do správy, a to navíc zcela netransparentním způsobem. Současné vedení radnice se tak zbavuje posledních strategických pozemků a staveb ve Vršovicích a jak se říká, co peklo schvátí, už nenavrátí. V případě prodeje se žádná veřejná vybavenost do centra Vršovic již nikdy nevrátí.

Podklady včetně posudků jsou přitom doslova zfušované, no posuďte sami. Celý Eden včetně lukrativního pozemku za pouhých 11,7 milionu? Vždyť podobnou cenu mají možná jen unikátní lustry od Bořka Šípka, které jsou neodmyslitelnou součásti Edenu, stejně jako dominantní mozaika „Vzepětí“.

 

Tomu se říká PEKelná SLEVA!